piektdiena, 2010. gada 12. februāris

Turniru strategija

Ka jav jus zinat, turniri ir vieta, kur var sacensties ar citiem afrikas dzivniekiem dazadas disciplinas, ka piemeram sajas:
Ka redzams, jums nav pieejami tris apaksejie turniri, tie bus pieejami tad, kad jus busiet uztrennejis attiecigo limeni kada no nozarem, kas saja gadijuma ir sports, muzika un kultura. Jo jums ir lielaks limenis kada no nozarem, jo lielakas izredzes uzvaret. Apkatisimies, ka sie turniri darbojas. Nospiezot uz pogas
"Izveleties pretinieku" jus redzesiet ko lidzigu sim te:Tagad jums atliek izveleties pretinieku un spiest "Spelet" Tomer nesteidzieties un vispirms apskatiet izredzes. Pirmkart apskatiet savas un pretinieka prasmes. Jums bus lielakas izredzes uzvaret, ja jusu prasmes bus vai nu lielakas vai tadas pasas ka jusu pretiniekam. Otrkart apskatiet atbalstitajus (jeb draugus portala draugiem.lv) jo jums ir vairak draugu, jo lielakas izredzes uzvaret. Kad Uzspiezat "Spelet" paradisies lodzins, kurs paradis darbibas statusu un pec isa briza redzesiet rezultatus, kas uzvaras gadijuma bus sadi:
Vuhuu ! Es ieguvu 2 dolarus !
Pagaidam par turniriem tas butu viss. Velu jums veiksmi turniros !
Bb !

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru