sestdiena, 2010. gada 13. februāris

Skolas strategija

Ieejot "Skolas" sadala jus redzat 15 dazadas nozares, kuras jusu dzivniecins var apgut jebkura laika. Jusu dzivniecins var apgut visas nozares bez jebkadiem ierobezojumiem. Tam visam vajadzetu izskatities sadi:
Apgut sis nozares jus varat ari jebkura seciba. Uzspiezot piemeram uz "Datoriem" jums bus jaiemacas 7 macibu stundas, kas izskatas sadi:
Nospiezot "Iestaties" jus izteresiet 5 energijas punktus un 17 dolarus, preti sanemot 1 punktu datoru prasmes un busiet izgajis 1 macibu stundu, kuras datoriem ir septinas. Kad busiet izgajis visas septinas macibu stundas, jus busiet izgajis datoru kursus un varesiet kerties pie nakamajiem 14 kursiem, kuru iziesana bus nepieciesama sadalai "GURU" kas bus pieejama tad kad busiet ticis lidz briedumam.
Ja jus negribat gaidit, teret energiju, afrikas dolarus un jusu macinu nav skarusi krize, tad varat skola, jebkura kursa izveleties "Pirkt" :
Talak bus sada bildite:Ja jums butu 9 monetas, jus jav uzreiz varetu nopirkt so pakalpojumu un biologijas kurss (piemers, jus varat nemt citu kursu) bus iziets un jus sanemsiet 55 harmonijas balva uzreiz nemaksajot dolarus un energiju. Lai iegutu vairak monetas, jums ir jaspiez uz pogas "Iegut vairak" un jums paradisies cits attels:Tagad jums ir jaizvelas, ar ko maksat un cik maksat.
Maksajot ar mobilo telefona iszinam jusu izvele bus sada:
9 monetas par 39 santimiem, 26 monetas par 99 santimiem, 80 monetas par 3 latiem.
Maksajot ar kreditkarti (ja jums tada nav, varat konsulteties ar vecakiem, varbut par labam atzimem vai izpilditu majasdarbu(nomazgat traukus, noplaut zali) vini var jums pasutit monetas caur karti) izvele buys sada:
96 monetas par 3 latiem, 160 monetas par 5 latiem.
Visizdevigakais darijums mobilajiem telefoniem bus 80 monetas, bet visizdevigakais darijums ir 160 monetas ar karti. Tomer jus varat pirkt jebkuru monetu daudzumu, kuru velaties, neviens jus nespiez to darit. Ja nolemjat maksat caur mobilo telefonu, izvelieties monetu skaitu un spiezat "Pirkt"Jums ir divas iespejas, ja portala draugiem.lv esat registrejis savu telefona numuru tad varat nospiest "Pirkt" pec dazam minutem sanemsiet apstiprinajums iszinu uz savu telefonu un pakalpojums bus veiksmigi apmaksats. Bet ja nevelaties registreties tad varat nosutit doto kodu uz doto numuru 159 (katram lietotajam kods bus citadaks)
Ar karti jums bus jaievada kartes 16 ciparu kods un janomaksa rekins.

JUSU DROSIBAI: ja jums kads svess cilveks vai draugs stasta ka nosutot kodu piem. AFR1234 uz numuru 159 varat iziet piem. visus kalniesus, NETICIET VINAM UN NESUTIET KODU ! Visticamak sis cilveks tikai grib lai jus aiz savas mulkibas vinam pasutat kadu maksas pakalpojumu kas var maksat lidz pat 3 latiem ! Esiet uzmanigs ! Afrikas administratori nav atbildigi par to ja jus esat uzkeries uz kadu launu "apcakaresanu"

Pagaidam es ieteiktu iziet visus kursus, jo tie tik un ta agri vai velu bus jaiziet (savadak ka jav teicu nevaresiet kerties klat "karjeram")
Driz es uzrakstisu ari par parejiem maksas pakalpojumiem !
Bet pagaidam velu veiksmi afrikas kursos un bb !

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru