ceturtdiena, 2010. gada 11. februāris

Izklaides strategija bernibas posmam

Izklaides sadala jus terejot noteiktu energijas un naudas daudzumu varat iegut harmoniju, kas ir nepieciesama jauna limena iegusanai. Uzspiezot uz sis sadalas jus redzesiet sadu bildi:
Spiediet uz pogas "Darit" pie jebkura no darbiem(pagaidam nav svarigi uz kura), ja velaties ietaupit naudu tad pagaidam neperciet nevienu no mantam. Kad busiet Izaudzinajusi savu makanu lidz 1 limenim, ieraudzisiet sadu bildi:
Sadu bildi redzesiet vienmer kad uztrennesiet nakoso limeni.
1.)Re torte :)
2.)Spediet so pogu lai turpinatu speli !
Kad busiet ticis lidz otrajam limenim redzesiet mazliet savadaku bildi:
Apsveicam ! Jus esat ieguvis teletubija kaseti bez maksas ! Ja jus so mantu butu pircis veikala, tad butu zaudejis 8 dolarus !
1.)Re ! Atkal torte :)
2.)Dazreiz jus sanemsiet sava ipasuma kadu davanu, saja gadijuma ta ir teletubiju kasete.
Tagad "Noskatoties teletubiju serijas" jus varat iegut ipasuma vairak harmonijas. Kad busiet ticis lidz 4. limenim, jus redzesiet sadu bildi:
Ka jau jus redzat, ir atverusas jaunas izklaides un jaunas sadalas ! Tagad jums ir pieeja darbiem par kuriem es pastastisu jav driz, bet tagad turpinasim ar izklaidem. Jaunajiem darbiem vajadzetu izskatities luk sadi:
Ka redzams, "Uztaisot barbijai jaunu frizuru" jus iegusiet vairak harmonijas, pie tam sis darbs atmaksajas 5kartigi ! Nospiediet uz kemmes, noperciet to un pildiet so izklaidi kamer nonakat lidz 5 limenim. Un ka jav redziet, esat jav atveris veikalu (ari par to rakstisu driz) ! Kad nonaksiet lidz 7 gadu vecumam, atversies jauni darbi:
Pagaidam neperciet nevienu no nepieciesamajam mantam, jo "Uztaisot barbijai jaunu frizuru" jus pagaidam vel aizvien varesiet "uzkacat" vairak harmonijas atrak neka pildot jaunos darbus. Pagaidam "uzkacajieties" lidz 10 gadu vecumam:
Tagad jus esat atveris Skolas sadalu(par to ari driz bus raksts), tagad varat atpusties kamer es izveidosu strategiju talakajiem darbiem ! Bb !

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru