trešdiena, 2010. gada 10. februāris

Iepazisanas ar sakumlapu

Speles sakuma jus redzat sakumlapu ar dazadam sadalam (ta protams bus ar citu adinu, ja jus izvelesities citu dzivnieku) zem bildes varat izlasit paskaidrojumus attiecigajam numeracijam:
1.)Augseja rikjosla, tiek izmantota lai izveletos vai izveidotu citu dzivniecinu, lai nomainitu speles adinu, izlasitu par zvaigznisu programmu (par to velak), vai lai pazinotu vai pasudzetos par kadu kludu ieks speles.
2.)Dzivniecina vizitkarte. Pagaidam seit jus varat redzet dzivniecina vecumu, bildi, naudas stavokli kabata un banka, vecuma posmu, dzivnieka vardu un varat iegut pieeju topam. Velak, kad attistisiet dzivniecina vecumu, seit varesiet redzet to pasu, plus vel dzivnieka harmonijas skaitu, GURU reitingu un pecnaceju skaitu(par pedejiem diviem pastastisu velak).
3.)Passajutas sadala. Pagaidam jus seit varat apskatit tikai energijas un prieka kapacitati un stabinu kas norada harmonijas skaitu lidz nakamajam limenim. Velak jus seit varesiet redzet pacietibas kapacitati un dinastijas limeni, bet vairs seit neatradisiet harmonaijas stabinu.
4.)Sakums. Sakumlapa, faktiski jus paslaik seit ari atrodaties.
5.)Izklaides sadala. Seit jus varesiet pildit izklaides terejot energiju un par to iegut harmonijas (par to sikak pastastisu driz).
6.)Turniru sadala. Seit jus varat sacensties turniros ar citiem zveriem izterejot prieku. Balvas jus varat sanemt vai zaudet naudu (ari par to sikak pastastisu driz).
7.)Kolekciju sadala. Seit jus varat apskatit savas mantas, mainities ar tam ar citiem zveriem, iegut mantas izsoles un galu gala kolekcijas noguldit seifa (par so sadal ne tik driz, bet ari pastastisu sikak).
8.)Seit jus redzat sadalas, kuras sakuma nav pieejamas. Pieejamas tas bus tad kad sasniegsiet noteiktu vecumu spele (par sim sadalam velak).
9.)Seit jus redzat savus draugus afrika. Tos jums nevajadzes ne apstiprinat, ne ielugt. Draugus jus varat iegut vienigi tad ja kads no jusu draugiem portala draugiem.lv ari spele so speli.
10.)Aktivitates. seit jus varat redzet dazadas lietas, kuras ir notikusas ar jusu dzivnieku.
11.)Jaunakie afrikas Salinieki. Seit jus varat redzet dzivniekus, kuri tikai nesen ir pieregistreti spele.
12.)Afrolotto. Pagaidam vieniga loterija spele. Par so loteriju jav driz rakstisu saja bloga, bet pagaidam so sadalu neaiztieciet, jo pagaidam si sadala nebus nepieciesama.
13.) Afrikas meli. Spele. Speles prieksmeti ir zvaigznites, kuras jus varat iegut vai nu spele, vai nu reizi diena tas noperkot, velak tas var iemainit birza apmaina pret balvam (ari par so sadalu velak).

Cerams, ka pagaidam jums bus skaidrs par sakumlapu. Jav driz saksu rakstit par sim sadalam kuras ir pieejamas spele, bet pagaidam bb !

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru