sestdiena, 2010. gada 20. februāris

Karjeras stratēģija

Kad būsiet ticis līdz 20 gadu vecumam spēlē āfrika, jums atvērsies jauna sadaļa: Karjera.
Ieejot karjerā, jūs redzēsiet šādu kopskatu:
Pavisam kopā irn 17 dažādas karjeras. Lai izietu visas karjeras (jā, jūs varat iziet kaut vai visas karjeras) jums noteikti vajadzēs āfrikas dolārus, enerģiju un protams pacietību. Pirms uzsākt karjeras ieteicams uzkačāties līdz 25 gadu vecumam, jo tad jums būs 24 enerģijas punkti kas būs ļoti noderīgi karjerās. Ja jums ir problēmas ejot skolas (pirms neesat izgājis visas skolas, šo sadaļu varat neizmantot) pildiet izklaidi "nokrāsot matus kā tam čalimno MTV" un darbu "noplūkt strelīciju pušķus" līdz būsiet izgājis visas skolas.
Kā par piemēru es paņēmu karjeru: "Pasaules apceļotājs"Ja jūs būsiet izgājis visas skolas tad jums noteikti būs 25 punkti bioloģijā un 25 punkti valodās. Uzspiediet uz pogas "Uzsākt karjeru" un dodieties tālāk:Kā redzams šai profesijai vajadzēs iziet 4 soļus (citām karjerām ir 5 un pat 6) un lai uzsāktu to, vajadzēs šķirties no 285 dolāriem (ja jums ir problēmas, tad skatiet sadaļu darbi), kas noteikti atmaksāsies, jo par karjeru iziešanu jūs reizi 24 stundās saņemsiet attiecīgu maksu par izietajām karjerām un GURU misijām (lai ietu misijas vajadzēs iziet visas karjeras), jo vairāk izietas karjeras, jo vairāk jums maksās (maksimālā summa (ja iziet arī visas misijas) ir 9000 āfrikas dolāri). Nospiežot uzsākt karjeru jums parādīsies šāds lodziņš:Jums tagad tiek doti 5 uzdevumi. Jums ir jāizvēlas īstais variants, kurš der tikai šai profesijai. Pašlaik, jeb pirmajā solī jums tiek dotas 4 pareizas un viens nepareizs darbs. Izvēloties pareizo, jums tiks piešķirti 5 karjeras punkti. Kad savāksiet 15 punktus parādīsies šāds lodziņš:Apsveicam ! Jūs esat izpildījis 1 soli no 4 ! Nākamajos soļos uzdevums nemainīsies, bet pareizo darbu skaits pamazināsies par vienu katrā līmenī. Beigās būs tikai 1 pareizais darbs.

Padoms: Lai ieteupītu enerģiju un naudu, izvēlieties darbu, kurš prasa pēc iespējas mazāk enerģijas, dod pēc iespējas vairāk harmonijas un darbu kurš dod pēc iespējas vairāk naudas.

Pagaidām novēlu veiksmi pildot karjeras ! Kā attīstīsies jauni līmeņi un vecos darbus un izklaides nomainīs jaunie, noteikti par tiem uzrakstīšu blogā ! Nākošajā rakstā uzrakstīšu sarakstu ar darbiem, kuri ir attiecināmi uz katru no karjerām, lai jūs pēc iespējas mazāk kļūdītos un vairāk ietaupītu.
Bb !

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru